ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία BluesWire

συναυλία-blueswire-329007

Μουσική βραδιά με τους «BluesWire» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι των δυνατών ηχοχρωμάτων απόψε στο θρυλικό Café Santan, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Oι BluesWire αποτελούν μια μοναδική περίπτωση για την Ελληνική πραγματικότητα και έχουν ξεχωρίσει όχι μόνο εντός των τειχών αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δημιουργήθηκαν το 1983 από τους Hλία Zάϊκο (κιθάρα-φωνή) και Σωτήρη Zήση (μπάσο) για να προστεθεί κατόπιν στη μουσική συντροφιά ο Γιάννης Κάναλης (φυσαρμόνικα-φωνή). Το επιτυχημένο γκρουπ συνεχίζει την πορεία του έχοντας ως επίκεντρο τα μπλουζ, στα οποία προσθέτουν τις προσωπικές τους πινελιές.

Στη διάρκεια της μακρά τους διαδρομής έχουν συνεργαστεί με μυθικά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής όπως Buddy Guy, Albert King, John Mayall, Otis Rush, ενώ έχουν επισκεφτεί παράλληλα πολλά Ευρωπαϊκά φεστιβάλ σε διάφορες χώρες, όπως Γαλλία, Iταλία, Ουγγαρία, Αυστρία, Σλοβενία κ.α. Το γκρουπ που εκπροσωπεί επάξια την Ελληνική μουσική σκηνή, θα συναντηθεί απόψε με τους Βολιώτες φίλους του, ξεδιπλώνοντας τα ποικίλα ηχοχρώματα της μουσικής του άποψης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου