ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

αφιέρωμα-για-την-παγκόσμια-ημέρα-ψυχι-292360

Η εταιρεία ψυχοκοινωνικής αποκατάστασής Δίοδος ΑμΚΕ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας διοργανώνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 19:00 μουσική εκδήλωση στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη (μεταξύ Αγ. Νικολάου και Δον Δαλεζίου).

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι caracatu, το 4μελες συγκρότημα «Απαράδεκτοι» το οποίο αποτελείται από μέλη, φίλους και εθελοντές του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και ο μουσικός Δημήτρης Τυφλίτης που θα επενδύσουν με ποικίλες μελωδίες τη γιορτή. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα café- bar Σπείρα, Urban και ελέφαντας θα προσφέρουν επιλεγμένα ροφήματα σε μειωμένες τιμές (Happy Hour!! ). Οι εργαζόμενοι και τα μέλη των δομών μας θα ενημερώνουν την κοινότητα για τις δράσεις που αναπτύσσονται.

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία (όχι ΜΚΟ) ΔΙΟΔΟΣ εκπονεί προγράμματα αποασυλοποίησης κι επανένταξης στα πλαίσια του προγράμματος «Ψυχαργώς». Το Πρόγραμμα Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης με την ονομασία “Ψυχαργώς” είναι ένα εθνικό σχέδιο χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την αλλαγή του τρόπου παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας,

Στόχος κάθε άτομο με προβλήματα ψυχικής υγείας να βρίσκει απαντήσεις στα προβλήματά του, στον τόπο που ζει και εργάζεται, μέσα στην κοινότητα και όχι στο ασυλικού τύπου, αναποτελεσματικό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, με τις ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις στιγματισμού, περιθωριοποίησης και αποκλεισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου