ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τη διαχείριση των ηλεκτρικών αποβλήτων

εκδήλωση-για-τη-διαχείριση-των-ηλεκτρ-291074

Εσπερίδα με θέμα «Infocycle – Ολη η γνώση για τη διαχείριση των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Η Εσπερίδα απευθύνεται σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της διαχειριστικής αλυσίδας για την ορθή διαχείριση των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο ενεργό και ευαισθητοποιημένο πολίτη.

Η εκδήλωση στοχεύει να επισημάνει το περιβαλλοντικό πρόβλημα που προκύπτει από τη μη ορθή διαχείριση των ΑΗΗΕ, να αναδείξει τις σωστές πρακτικές διαχείρισης και να ενημερώσει για αυτές όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η Εσπερίδα διοργανώνεται με τη συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου Life + της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το περιβάλλον από την «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ», Συλλογικό Σύστημα, εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης και το ΥΠΕΚΑ, για την εναλλακτική διαχείριση ΑΗΗΕ, την «Terra nova» μελετητική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στα περιβαλλοντικά θέματα και την «ΧΥΖ Productions» εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου