ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία για ενίσχυση της Μέριμνας

συναυλία-για-ενίσχυση-της-μέριμνας-281562

Διοργανώνεται από τον Σοροπτιμιστικό Ομιλο Βόλου «Θέτις» με την Κιθαριστική Ορχήστρα

Με νέα δράση οι σοροπτιμίστριες του Ομίλου Βόλου «Θέτις» δίνουν το «παρών» και ταυτόχρονα ενισχύουν την Ελληνική Μέριμνα Βόλου, που στηρίζει την κακοποιημένη γυναίκα, τη μάνα και τα παιδιά της.

Απόψε Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο κτίριο της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου στα πορτοκαλί φωτισμένο, η εικοσαμελής Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου θα δώσει ρεσιτάλ διάρκειας μιας ώρας περίπου. Υπό τη διεύθυνση του Τάσου Ιωακειμίδη θα παρουσιαστούν έργα των Χατζιδάκη, Κραουνάκη, Καραΐνδρου, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη.

Τραγουδούν οι Ιωάννης Διακογιάννης, Ελένη Τακτικού. Σολίστ είναι οι Ντίνος Γκρίνιας, Πάρης Θεοδωράκης, Αρετή Κουσμαλή, Κατερίνα Παπαϊωάννου, Γεράσιμος Σούρας.

Την εισαγωγική ομιλία θα κάνει η Αρτεμις Παπανδρέου, συγγραφέας, γραμματέας της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου.

Η δραστηριότητα εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ομίλου στην παγκόσμια καμπάνια «ORANGE THE WORLD», διάρκειας 16 ημερών, για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου, καθώς η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου συμμετέχει αφιλοκερδώς, η ηχητική κάλυψη και ο φωτισμός του κτιρίου παρέχονται δωρεάν, όπως και η αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου