ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου

παρουσίαση-βιβλίου-280340

Η Global Attract by Ploumistos διοργανώνει την επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της βραβευμένης Βολιώτισσας συγγραφέως Μίκας Μαυρογιάννη, με τίτλο «Ερωτας και Θάνατος», που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 6.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Κυψέλη στον Βόλο.

Η νέα καταιγιστική περιπέτεια της Μίκας Μαυρογιάννη «Ερωτας και Θάνατος» από τις Eκδόσεις Όστρια, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Οκτωβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας και του εξωτερικού, και ακριβώς ένα χρόνο μετά τη φρενήρη πορεία του μυθιστορήματος «Έρωτας στη Νεροσπηλιά» το οποίο διαδραματίζεται στο μυθικό βουνό των Τιτάνων, την Όθρυ, την πόλη του Βόλου και του Αλμυρού, και έχει μεταφραστεί στην αγγλική γλώσσα. Η συγγραφέας Μίκα Μαυρογιάννη επιστρέφει με σκοπό να ταράξει εκ νέου τα λογοτεχνικά ύδατα με τη συνέχεια της ιστορίας της, στο νέο της μυθιστόρημα «Έρωτας και Θάνατος» που έχει αρχίσει ήδη να μεταφράζεται.

Με την ίδια καταιγιστική γραφή, αλλά με βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπινων αδυναμιών και ενστίκτων, υπογράφει ακόμα ένα απολαυστικό βιβλίο. Το συγκεκριμένο, να σημειωθεί ότι αντλεί στοιχεία από αληθινά περιστατικά και γεγονότα από ιστορίες που άκουσε, αλλά και βίωσε η ίδια.

Ιδιοφυές μυθιστόρημα και στοχαστικό ψυχογράφημα (θα μπορούσε κάλλιστα να περιγραφεί), καθώς είναι βιβλίο που μιλάει για έναν κεραυνοβόλο έρωτα οδοστρωτήρα, που ισοπέδωσε, χάραξε και γάζωσε κάθε κύτταρο του ήρωα Ορέστη, κάνοντάς τον να συγκεντρώνει όλη τη ζωή του σε ένα γυναικείο σώμα, σε ένα όνομα. Όλα υπήρχαν γιατί υπήρχε εκείνη κι ας αισθανόταν ότι πρόδιδε τον Θεό του. Η εικόνα της τον εξουσίαζε…

Το βιβλίο προλογίζουν οι: Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, πρ. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, εκπαιδευτικός, Μαρία Τσιαμούρα, δημόσιες σχέσεις, Μίκα Μαυρογιάννη, συγγραφέας – ποιήτρια. Την εκδήλωση επιμελείται, συντονίζει και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας, Σταύρος Πλουμιστός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου