ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο «Ονειροταξιδευτής» ζωντανεύει στην Παλαιά Ηλεκτρική

ο-ονειροταξιδευτής-ζωντανεύει-στη-273235

Το χορευτικό παραμύθι «Ονειροταξιδευτής – Christmas edition» παρουσιάζουν η Δημοτική Σχολή Χορού και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην Παλαιά Ηλεκτρική, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου.

Πρόκειται για χριστουγεννιάτικη παραλλαγή του πρωτότυπου χορευτικού παραμυθιού, που δημιούργησε η διευθύντρια σπουδών της Δημοτικής Σχολής Χορού Αντζελα Καλαντζή και πρωτοπαρουσιάστηκε το 2006 με τίτλο «Ενα ταξίδι στις παρυφές της φαντασίας». Πρωταγωνιστής ήταν τότε ο 11χρονος Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος έχει διαγράψει πλέον εξαιρετική πορεία ως χορευτής και χορογράφος στο εξωτερικό κάνοντας περήφανη τη σχολή και τη δασκάλα του. Αυτή τη φορά στη χώρα της φαντασίας θα οδηγήσει το κοινό νέος, πολλά υποσχόμενος, μικρός μαθητής της Δημοτικής Σχολής Χορού, που ήρθε σε επαφή με τον κλασικό χορό από τον προηγούμενο Μάιο, μαζί με 130 μαθήτριες όλων των τμημάτων κλασικού χορού και τμημάτων του creative dance.

Η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στην Αντζελα Καλαντζή. Τις χορογραφίες δημιούργησε και δίδαξε η ίδια και οι καθηγήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού Αλίκη Κασσάνδρα και Θώμη Κόκκινου.

Η Δημοτική Σχολή Χορού, με πάνω από 37 παραγωγές και πολλές άλλες συμμετοχές σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης τα τελευταία χρόνια, καλεί όλους τους φίλους του χορού να αποχαιρετήσουν το 2019 με χορό και φαντασία. Η είσοδος είναι 2 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου