ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσία του νέου βιβλίου του Ιωάννη Φίκα

παρουσία-του-νέου-βιβλίου-του-ιωάννη-φ-2715

Το νέο βιβλίο του Ιωάννη Φίκα «Η πόλη στον χώρο και στον χρόνο» παρουσιάζουν στον Βόλο οι εκδόσεις «Μιχ. Σιδέρη» και το τοπικό τμήμα Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην Εστία του Τοπικού Τμήματος Βόλου του ΣΕΟ στην οδό Ιωάννου Καρτάλη 26.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Ιωάννης Φίκας ενώ θα προηγηθούν χαιρετισμοί από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γιώργο Καλτσογιάννη και την πρόεδρο του τοπικού τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κατερίνα Χαριτάκη.

Ο Ιωάννης Φίκας είναι executive Director for New Program Research στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών. Είναι διδάκτορας φιλοσοφίας και έχει διδάξει Φιλοσοφία της Αναγέννησης στο μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Αθηνών (2001 – 2008). Είναι συγγραφέας βιβλίων με φιλοσοφικό και ανθρωπολογικό περιεχόμενο. Το νέο βιβλίο του Ιωάννη Φίκα «Η πόλη στον χώρο και τον χρόνο», εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, είναι μια διαφορετική προσέγγιση των εμβληματικών πόλεων που καθόρισαν την Ιστορία μέσα από δράσεις που αφορούν την τέχνη, τον πολιτισμό, την πολιτική. Συγκεκριμένα παρουσιάζονται οι πόλεις: Θήβες, Αθήνα, Ρώμη, Παρίσι, Φλωρεντία, Λονδίνο, Πράγα, Βενετία και Βιέννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου