ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορταστικό πρόγραμμα από «Το Εγγλεζονήσι»

εορταστικό-πρόγραμμα-από-το-εγγλεζο-266731

Ο δραστήριος Σύλλογος συμμετέχει σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Δυναμικό «παρών» δίνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Νομού Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και θα εμφανιστεί με τη μικτή χορωδία ενηλίκων μεθαύριο Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας. Τη χορωδία διευθύνει η μαέστρος Στάσα Τζάλλα, με τη συνοδεία της μουσικού Εύης Κανελλοπούλου.

Επίσης, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 18:00 τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα εμφανιστούν στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με χοροδιδάσκαλο τη Βιργινία Χρήστου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καντάδα από την πλατεία Πανεπιστημίου και από την Ερμού τα μέλη του Συλλόγου θα καταλήξουν στην πλατεία.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Λαγούτο, τσίπουρο, βιολί, χοροί από την Ανατολή… κοπιάστε να κεράσουμε, παρέα να γιορτάσουμε».

Τα χορευτικά συνοδεύουν οι μουσικοί Μιχάλης Καραμούτης κλαρίνο, Αντώνης Βούλγαρης λαούτο και Φώτης Σκαμαγκούλης νταούλι. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει κέρασμα, τσίπουρο με μεζεδάκι.

Η χορωδία θα εμφανιστεί στις παρακάτω εκδηλώσεις: Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα παρουσιαστούν παραδοσιακά κάλαντα στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Συμμετέχουν οι μουσικοί Ζήσης Γεωργαλιός και Αντώνης Βούλγαρης.

Την επομένη, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11:00, η χορωδία θα εμφανιστεί στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου με παραδοσιακά κάλαντα. Τη χορωδία συνοδεύει η μουσικός Εύη Κανελλοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου