ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ηλεκτρονικό εμπόριο και διαχείριση επιχείρησης

ηλεκτρονικό-εμπόριο-και-διαχείριση-ε-247574

Αντικείμενο ημερίδας στο Βόλο

Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Ιδρυση και Διαχείριση Επιχείρησης» διοργανώνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «Ακαδημία λόγου και Τέχνης».

Η ημερίδα απευθύνεται σε κάθε άτομο που επιθυμεί να συστήσει μία δική του επιχείρηση μέσω του διαδικτύου (κατάστημα e – shop) καθώς και σε ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις οι οποίες επιδιώκουν την αύξηση των μεριδίων τους στην ελληνική, ευρωπαϊκή ή και παγκόσμια αγορά με τη δημιουργία e – shop υποκαταστήματος.

Ενδεικτικά παρέχονται συμβουλές για όλα τα στάδια ίδρυσης (σύστασης) και λειτουργίας μίας ηλεκτρονικής επιχείρησης. Τέλος θα γίνει μία λεπτομερής παράθεση όλων των σταδίων σύνταξης φακέλου για τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014 – 2020 με αναφορές σε παραδείγματα επιχειρήσεων που επιδοτήθηκαν από κοινοτικά προγράμματα.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι ο δικηγόρος Γεώργιος Τσίγκας και ο Msc Οικονομολόγος Στέλιος Ιωαννίδης.

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί δωρεάν έντυπο κα ηλεκτρονικό υλικό. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 26 Νοεμβρίου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης διά ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στη Διεύθυνση στην οδό Κωνσταντά 129& Ελ. Βενιζέλου, 2ο όροφος, Βόλος, και στο τηλέφωνο 2421102124 ή στο email: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου