ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το επιτυχημένο Swingball έρχεται ξανά στον Βόλο

το-επιτυχημένο-swingball-έρχεται-ξανά-στον-βό-213897

Το Lindy Hop Volos υποδέχεται τα νέα ΄20s και παρουσιάζει για άλλη μια χρονιά το επιτυχημένο Swingball με ένα πολύ δυνατό LIVE από τους αγαπημένους BLUE MATTER SWING band από τη Λάρισα που θα μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα της χρυσής εποχής της Jazz & Swing μουσικής.

Με αφορμή την ολοκλήρωση 6 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και εγκαινιάζοντας τη νέα χορευτική χρονιά, με πολλή χαρά αλλά και συγκίνηση το Lindy Hop Volos διοργανώνει ένα Swingball στο πολυτελές περιβάλλον του ξενοδοχείου Domotel Xenia Volos, με πολύ χορό και μουσική!

Oι Blue Matter είναι μια κολλεκτίβα μουσικών που λατρεύουν την αυσχεδιαστική μουσική. Σαν ομάδα είναι ενεργή από το 2008 παίζοντας swing, jazz και fusion.

Αποτελούνται από τους: Ρούλα Πίκουλα (φωνή), Αποστόλης Γιάγκος (πλήκτρα), Θωμάς Παπουλάκος (σαξόφωνο), Γιάννης Τρυφερούλης (τύμπανα), Δημήτρης Τσιλικόπουλος (κιθάρα)

«Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να χορέψουμε, να ακούσουμε ωραία μουσική, να τραγουδήσουμε αγαπημένες μελωδίες και να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας, να απολαύσετε χορευτικά shows και να συμμετέχετε σε λαχειοφόρο με πλούσια δώρα», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Ώρα προσέλευσης 21:00, Είσοδος με welcome drink 8€

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου