ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το 3ο Start up Weekend στο Βόλο

το-3ο-start-up-weekend-στο-βόλο-20867

Το 3ο Start up Weekend στο πλαίσιο του Global Start up Battle και της Παγκόσμιας εβδομάδας επιχειρηματικότητας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Βόλο, από 21 έως 23 Νοεμβρίου, από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Start up Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 εκδηλώσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια.

Για πρώτη φορά μέσω του Start up Weekend Volos δίνεται η δυνατότητα σε ομάδες από την Ελλάδα να λάβουν μέρος στο Global Start up Battle. Το Global Start up Battle έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ισχυρότερη παγκόσμια κοινότητα επιχειρηματιών μέσα από το μεγαλύτερο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πριν και μετά την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, πάνω από 200 Start up Weekend και άλλες διεθνείς εκδηλώσεις που φιλοξενούνται σε όλο τον κόσμο και οι νικήτριες ομάδες κάθε εκδήλωσης μπορούν να προχωρήσουν και να διαγωνιστούν μεταξύ τους μέσω ενός παγκόσμιου βίντεο.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και η συμμετοχή έχει κόστος 20€ για τους φοιτητές και 25€ για τους υπόλοιπους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου