ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά χορού

βραδιά-χορού-20748

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Δεληγεώργεια»

Μουσικοχορευτική παράσταση από το σύλλογο χορού ChorusLineθα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 21.00 στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής. Οι μαθητές της σχολής θα παρουσιάσουν αργεντίνικες, μοντέρνες, σύγχρονες και διαχρονικές χορογραφίες σε ρυθμούς latin, salsa, oriental.

Tο χορευτικό συγκρότημα που θα λάβει μέρος, αποτελείται από 35 χορευτές και χορεύτριες σε χορογραφίες της Βάσως Τηλιοπούλου, Αποστόλη Ρηγάκη, Δοριάνας Δεφαράνα, Μάκη Κολοβού και Κλαούντιας Φράγκου.

Στη διαμόρφωση του χορευτικού προγράμματος υπήρξε συνεργασία με τον πρόεδρο του ιδρύματος Νικόλα Δεληγιώργη, ο οποίος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία γενικότερα στην τέχνη.

Ο σύλλογος χορού Chorusline, ιδρύθηκε το 1995 με αγάπη για τη διάδοση των latin, Ευρωπαϊκών και πολλών άλλων χορών από όλο τον κόσμο. Από τότε μέχρι σήμερα, οργανώνει διάφορες παραστάσεις στο Βόλο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Εχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Ελληνες καλλιτέχνες σε αφιερώματα μεγάλων συνθετών, όπως Αττίκ, Γούναρη, Σουγιούλ στο Βόλο αλλά και στην Αθήνα στην Εθνική Λυρική Σκηνή το 2009,όπως επίσης και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2005, σε αφιέρωμα στους Beatles.

Συμμετέχει κάθε χρόνο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα χορού latin, με μεγάλες και πολλές διακρίσεις. Η δασκάλα και χορογράφος Βάσω Τηλιοπούλου είναι η πρώτη που διέδωσε τους latin και Ευρωπαϊκούς χορούς στο Βόλο, όταν το 1993 άρχισε να διδάσκει τους συγκεκριμένους χορούς σε κέντρα νεότητας του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου