ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει

ο-κωνσταντίνος-βήτα-επιστρέφει-193362

Ο γνωστός δημιουργός εμφανίζεται απόψε στη μουσική σκηνή Lab art

Ο Κ. Βήτα για πρώτη φορά εμφανίζεται στη σκηνή του Lab art σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και τη βραδιά ανοίγει η αιθέρια Nalyssa Green. Μετά από διάστημα απουσίας, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με μια σειρά συναυλιών και με νέο υλικό από τον καινούργιο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο. Ο Κωνσταντίνος Βήτα παραμένει για δύο δεκαετίες ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με ένα φαινομενικό απόρρητο που του προσθέτει μια αύρα μυστηρίου, ενώ η μουσική και η ποίησή του, διακατέχονται ακόμα από έναν έντονο ρεαλισμό και μια απροσδιόριστη υπνωτική διάσταση.

Αναλογικοί ήχοι, ψηφιακές παραμορφώσεις και επαναληπτικοί ρυθμοί οδηγούνται σε μια χαοτική hip hop μουσική. Ο Κ. Βήτα φλερτάρει με την ακουστική folk μιλώντας για την καθημερινότητα γύρω του, ενώ άλλες φορές χάνεται μέσα σε μονολόγους περπατώντας ανάμεσα στις ακρότητες, προγραμματίζοντας τα δικά του σκοτεινά ηλεκτρονικά ηχοτοπία.

Απόψε ανεβαίνει στην σκηνή του Lab art στo Bόλο με νέα τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο που αναμένεται μέσα στο Δεκέμβρη, αλλά φυσικά και παλαιότερο υλικό. Την συναυλία θα ανοίξει η Νalyssa Green. Mε τις κιθάρες της, τα ρυθμικά της κουτάκια και το μαγικό theremin. Εσωτερική, γήινη, αστική με τάσεις φυγής, λίγο παραμυθένια με μια μικρή δόση ψυχεδέλειας.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Η προπώληση, σημειωτέον, διαρκεί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421 40 3454, 10:00-14:00, 17:00-21:00.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου