ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ακυρώνονται τα εγκαίνια της έκθεσης «Οι Γυναίκες Ρομά Δημιουργούν…»

ακυρώνονται-τα-εγκαίνια-της-έκθεσης-171654

Το Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου του Κέντρου Κοινότητας της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το πρόγραμμα κοινωνικών παρεμβάσεων Άγιος Απόστολος Θαδδαίος της Μητρόπολης Δημητριάδος και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας διοργανώνουν έκθεση με θέμα «Οι Γυναίκες Ρομά Δημιουργούν…» στον 2ο όροφο του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο ντε Κίρικο» του Δήμου Βόλου (Μεταμορφώσεως 3).

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, οι έφηβες και οι γυναίκες του οικισμού του Αλιβερίου επικοινωνούν με τον ευρύτερο πληθυσμό μέσα από δημιουργίες τους με πηλό, ύφασμα, ζωγραφική και φωτογραφία και αναδεικνύουν την δική τους θέση και πραγματικότητα.

Οι εκδηλώσεις του Παραρτήματος Ρομά Αλιβερίου ολοκληρώνονται το Σάββατο 21/3/2020 με τη προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «ItsaiRomni-το κορίτσι γυναίκα». Η προβολή που γίνεται σε συνεργασία με το CineDoc, θα πραγματοποιηθεί στο Αχίλλειο στις 7:30μμ με ελεύθερη είσοδο.

Με βάση την σχετική οδηγία του Υπουργείου υγείας, τα προγραμματισμένα εγκαίνια για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στo Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο ακυρώνονται, αλλά η έκθεση θα λειτουργεί κανονικά κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Τέχνης.

Διάρκεια έκθεσης: από 11/3/20 μέχρι 27/3/20

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 10:00 -13:00 και 18:00 -20:00 (2ος όροφος).

Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου