ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ετήσια συνάντηση αποφοίτων Παιδοπόλεων στην Αγριά

ετήσια-συνάντηση-αποφοίτων-παιδοπόλ-132555

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων πραγματοποιεί την καθιερωμένη Ετήσια Συνάντηση Αποφοίτων Παιδοπόλεων.

Στην αρχή κάθε χρόνου στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνάντησης έχει καθιερωθεί και η τελετή της κοπής της παραδοσιακής μας βασιλόπιτας.

Επί πλέον το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει θεσμοθετήσει με προγενέστερη απόφαση να τιμάται ένα πρόσωπο το οποίο με τις ενέργειές του «συνετέλεσε στην προβολή του Συλλόγου στην εξυπηρέτηση ή στην προοπτική στόχευσης των Αποφοίτων Παιδοπόλεων για το μέλλον».

Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε από το 2010 και έκτοτε συνδυάζετε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την απονομή αυτού του εξαιρετικά τιμητικού τίτλου σε κάποιον από τους Απόφοιτους των Παιδοπόλεων, που με την στάση του συνέβαλε στη διατήρηση της άριστης εικόνας που η κοινωνία έχει διαμορφώσει για τα «παιδιά» που φιλοξενήθηκαν διαχρονικά στις Παιδοπόλεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 26ης Ιανουαρίου 2016 ομόφωνα επέλεξε τον Γιώργο Κοσμίδη προκειμένου να του απονείμει τον τίτλο αυτό.

Τον χρόνο που πέρασε ο Γιώργος Κοσμίδης ίδρυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Άοπλης Πάλης Πλήρους Επαφής (ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.) , της οποίας είναι Τεχνικός Διευθυντής και εκπρόσωπος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, με πρόεδρο τον πρώην Υπουργό και Δήμαρχο Βόλου, Αλέκο Βούλγαρη και Αναπληρωτή πρόεδρο τον επίτιμο Αρχηγό του Στρατού , Παναγιώτη Χαρβάλα.

Είναι αρχηγός εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας SHINKYOKUSHINKAI KARATE (W.K.O.) , που αριθμεί 5 εκατομμύρια μέλη σε 100 χώρες. Παράλληλα είναι διεθνής Διαιτητής. Επίσης το 2015 έγινε μέλος άλλων δύο παγκόσμιων οργανώσεων, εκπροσωπώντας και προβάλλοντας την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο σε όλον τον Κόσμο.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Βόλου , την περίοδο 2006 έως 2010 , θέσεις από τις οποίες εξυπηρέτησε ιδιαίτερα τον Σύλλογο και τους Απόφοιτους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου