ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται στο Βόλο ο Γιάννης Αγγελάκας

ερχεται-στο-βόλο-ο-γιάννης-αγγελάκας-132333

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανιστεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Lab Art

O Γιάννης Αγγελάκας με το καινούριο του σχήμα θα εμφανιστεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Lab Art, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης του Βόλου

Η θρυλική μορφή του ροκ στην Ελλάδα, από τις Τρύπες και τους Επισκέπτες μέχρι τη σύμπραξη με το Ντίνο Σαδίκη, τον Τζίμη Πανούση και τα τελευταία τραγούδια, μας επισκέπτεται για μια ιστορική βραδιά, όπως κάθε φορά είναι οι συναυλίες του.

Ετοιμαστείτε για ηλεκτρισμένες εκτελέσεις με την καινούργια του μπάντα που αποτελείται από τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι μουσικοί του θα εμφανιστούν στη σκηνή του Lab art το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με τραγούδια από όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.) και με καινούργιο υλικό από τον τελευταίο δίσκο που ετοιμάζει.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και τα εισιτήρια αξίας 10 ευρώ έχουν εξαντληθεί. Η τιμή εισόδου στο ταμείο είναι 13 ευρώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421 40 3454, 10:00-14:00 17:00- 21:00.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου