ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

εκδήλωση-για-την-επέτειο-του-πολυτεχν-12799

Από τους μαθητές του 4ου ΓΕΛ που φιλοξενούν το συγγραφέα Αλ. Νίκα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 4ου ΓΕΛ διοργανώνουν μια διαφορετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη, στις 9.00 π.μ. στο Μεταξουργείο.

Το σχολείο φιλοξενεί το συγγραφέα Αλ. Νίκα και οι μαθητές θα παρουσιάσουν το βιβλίο του «Κάθε 29 του Φλεβάρη».Το βιβλίο πραγματεύεται την ερωτική ιστορία δύο νέων που γεννιέται στους δίσεχτους χρόνους της δικτατορίας, φουντώνει στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και συνεχίζεται ως το 2000, ενώ παράλληλα σκιαγραφούνται σκηνές από την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Για το συγγραφέα και το έργο του θα μιλήσει η φιλόλογος Βίκυ Μαντζώρου ενώ το συγγραφέα θα «ανακρίνουν » οι μαθητές της Γ΄Λυκείου: Στύλας Στάθης, Μαρίνα Πολένη Αλεξάνδρα Μαμούρη, Ηλιάνα Μαμούρη. Κείμενα θα διαβάσουν οι μαθητές και μαθήτριες Λιβογιάννης Παναγιώτης, Ζουρνατζής Χρήστος, Κουτούδη Σταυρούλα, Πολένη Κατερίνα, Βολάγκα Νικολέττα,, Σήλια Κουτσουνίδη, Μαρία Γιάλβαλη.

Οι μαθητές δραματοποίησαν και θα παρουσιάσουν σκηνές από το έργο. Στη δραματοποίηση παίρνουν μέρος οι μαθητές Ανέστης Παναγιώτης, Πασιούδης Νίκος, Βλιώρας Σπύρος, Δημήτρης Πέτσας.

Μουσική: Παναγιώτης Λιβογιάννης, Δημήτρης Πέτσας, Μαίρη Μασλουμίδη

Χορός: Χριστίνα Κουκουτή, Νίκος Πασιούδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου