ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διάλεξη αυτογνωσίας

διάλεξη-αυτογνωσίας-108441

Διάλεξη με θέμα «Η αφύπνιση της συνείδησης» θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. στο Βόλο στο κέντρο της Γνωστικής Πολιτιστικής Εταιρίας «Samael – Lakhsmi» το οποίο βρίσκεται Ελλησπόντου 78 στη Ν. Ιωνία.

Οπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές «στους σημερινούς καιρούς των ακατάπαυστων πληροφοριών και της μηχανοποίησης του ανθρώπου μέσα στα δαιδαλώδη συστήματα των υλιστικών φιλοσοφιών και ενός μηχανικού τρόπου ζωής η εσωτερική φιλοσοφία αντιτασσόμενη στην άγνοια της κυριολεξίας και του σύγχρονου εγωισμού είναι ένα κάλεσμα στον άνθρωπο για ένα εσωτερικό ξύπνημα που θα τον οδηγήσει να ακούσει την ίδια τη φωνή της συνείδησής του».

Μέσα από τη διάλεξη αυτή θα δοθούν σημαντικά ψυχολογικά κλειδιά τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τον άνθρωπο να εμβαθύνει στην Αυτογνωσία, και σταδιακά να σχίσει τα πέπλα της άγνοιας που τον οδηγούν στην δυστυχία.

«Η Γνώση βιώνεται με τις πράξεις μαραίνεται με τις θεωρίες και είναι πολύ δύσκολο να τη βρεις, ακόμα και στις πιο ευγενείς ιδέες».

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στο κέντρο για τις διαλέξεις που θα ακολουθήσουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου