ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεσιτάλ πιάνου της Ζωής Σαμσαρέλου

ρεσιτάλ-πιάνου-της-ζωής-σαμσαρέλου-108426

Μία ξεχωριστή βραδιά ερμηνείας με ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου. από τη διακεκριμένη σολίστ Ζωή Σαμσαρέλου την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών Ερση Σαράτση του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων «Χειμωνανθός» ΙΙ και διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και το Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

Η Ζωή Σαμσαρέλου που αφιερώνει το ρεσιτάλ στη μνήμη του κορυφαίου μαέστρου Γιώργου Χατζηνίκου.

Η Ζωή Σαμσαρέλου είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα του σωματείου «Πολιτιστικές Ανταλλαγές Μεσογείου Θεσσαλονίκης- E.CU.ME», που έχει την έδρα του στη Μασσαλία και διοργανώνει πολιτιστικές και εκπαιδευτικές συναντήσεις με καλλιτέχνες από τη Μεσόγειο. Εχει εργαστεί ως καθηγήτρια πιάνου και ως καλλιτεχνική διευθύντρια σε Ωδεία της Θεσσαλονίκης και από το 1998 έως το 2006 ως επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το 1994 είναι μόνιμη καθηγήτρια πιάνου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Από την τάξη της έχει αποφοιτήσει με δίπλωμα πιάνου μεγάλος αριθμός μαθητών, οι οποίοι διδάσκουν σε ωδεία και μουσικά σχολεία στην Ελλάδα ή κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αρχαιολογίας και Τέχνης του Α.Π.Θ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://doepap.gr/, ολόκληρο το πρόγραμμα του κύκλου εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων «Χειμωνανθός» ΙΙ στην ιστοσελίδα http://www.wintersweetmusic.org/, ενώ το τηλέφωνο του Δημοτικού Ωδείου Βόλου είναι 2421036992.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου