ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχονται οι Mode Plagal

ερχονται-οι-mode-plagal-104230

Το αγαπημένο συγκρότημα θα εμφανιστεί στις 20 Φεβρουαρίου στο Lab Art

Στη μουσική σκηνή του Lab Art θα εμφανιστούν στις 20 Φεβρουαρίου ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα της σύγχρονης ελληνικής παράδοσης οι Mode Plagal.

Σε μια μουσική εξόρμηση με ήχους γνώριμους από τις τέσσερις προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές, οι Mode Plagal έρχονται με παλιό και καινούργιο υλικό από τo τελευταίο cd με τίτλο «Στην κοιλιά του Kήτους». Η παράδοση συναντά τη jazz, ο αυτοσχεδιασμός φλερτάρει ελεύθερα με ήχους που όλοι κουβαλάμε στο μουσικό μας DNA, η Μεσόγειος κλείνει το μάτι στα blues και το Afrobeat…

Η γνωστή παρέα των Mode Plagal αποτελείται από τους: Θοδωρή Ρέλλο: Σαξόφωνο, τραγούδι, Κλέωνα Αντωνίου: Κιθάρα, τραγούδι, Florian Mikuta; Πλήκτρα, Αντώνη Μαράτο: Μπάσο, Τάκη Κανέλλο: Τύμπανα.

Το Lab art βρίσκεται στην οδό Ζάχου Βότση στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και οι τιμές εισιτηρίων είναι 8 ευρώ στην προπώληση για τα πρώτα 50 και 10 ευρώ η γενική είσοδος.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454, 10:00-14:00 17:00-21:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου