ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εγκατάλειψη

εγκατάλειψη-814322

Εγκατάλειψη

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το συγκεκριμένο τμήμα της πόλης, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λόρδου Βύρωνος με Χατζηαργύρη, όπως μαρτυρά το σχετικό στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Ξερά κλαδιά και αγριόχορτα σε απόσταση αναπνοής από τον κάδο απορριμμάτων, σε συνδυασμό με την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το πεζοδρόμιο, συνθέτουν ένα σκηνικό που χρήζει αισθητικής βελτίωσης.

Απίστευτο

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κάθε λογής απορρίμματα έχουν τοποθετηθεί πάνω σε φυτά που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Παγασών και Δημάρχου Γεωργιάδου. Πολλές φορές έχουμε επισημάνει ότι η καθαριότητα και το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, αλλά δυστυχώς, δεν γίνεται αντιληπτό από όλους, με αποτέλεσμα να συναντάται τακτικά η ίδια εικόνα, με ποικίλες αποχρώσεις, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Επικίνδυνο

Επικίνδυνο πέρασμα εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στη συμβολή των οδών Γαμβέτα και Ιάσονος. Τμήμα του μαρμάρου που καλύπτει περιμετρικά το πλακάκι έχει αποκολληθεί, ενώ το κενό που δημιουργείται, αποτελεί αιτία πιθανής πρόκλησης ατυχήματος για τους ανύποπτους περαστικούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου