ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αντιαισθητικό

αντιαισθητικό-299747

Αντιαισθητικό

Αντιαισθητικό θέαμα και θλιβερή ταυτόχρονα εικόνα συνθέτουν οι απεριποίητες ζαρντινιέρες, που είναι διάσπαρτες σε διάφορα σημεία της πόλης. Παρά το γεγονός ότι τοποθετήθηκαν από τους αρμόδιους προκειμένου να αποτελέσουν μικρές, ανθισμένες οάσεις στην πόλη, εντούτοις το μήνυμα δεν βρήκε παντού αποδέκτες, με αποτέλεσμα τα άλλοτε καταπράσινα φυτά, να θυμίζουν πλέον άγονη περιοχή σε ορισμένα σημεία της πόλης. Η καλαισθησία είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά μας και η φροντίδα των φυτών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Ας μην το λησμονούμε.

Γ.Υ.

Ακαθάριστα οικόπεδα

Μαζί με την άνοιξη ήρθαν και οι πρώτες καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα μέσα σε κατοικημένες περιοχές του Βόλου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μικρά παιδιά παίζουν δίπλα, με τον κίνδυνο να υπάρχουν φίδια και βέβαια παραμονεύει και ο μεγάλος κίνδυνος της φωτιάς. Για τη λύση του προβλήματος αρχικά οι ιδιοκτήτες πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την αποψίλωση των οικοπέδων τους, αλλά επειδή πολλοί απ’ αυτούς παραμένουν ασυγκίνητοι, ας μεριμνήσει η δημοτική αρχή.

Αθ.Τ.

Επαίτες

Η αύξηση της κίνησης στην εμπορική αγορά του Βόλου ενόψει Πάσχα έφερε αυτομάτως και την αύξηση των περιστατικών που επαιτούν μέσα στην Ερμού. Μια βόλτα από την αρχή μέχρι το τέλους του δρόμου και συναντάει κάνεις τουλάχιστον πέντε – έξι περιστατικά. Οπως υποψιαζόμαστε μάλλον πρόκειται για «επαγγελματίες του χώρου» που ενόψει των ημερών ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου