ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σηματοδότες Αγριάς

σηματοδότες-αγριάς-162067

Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται σχεδόν καθημερινά μέσα στον Αύγουστο στο δρόμο της Αγριάς.

Πολλοί οδηγοί διαμαρτύρονται για τους φωτεινούς σηματοδότες και αναφέρουν ότι τη συγκεκριμένη περίοδο θα ήταν πιο χρήσιμο να είναι παλλόμενοι καθώς η κανονική λειτουργία τους δημιουργεί τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση. Αποτέλεσμα είναι το για να διασχίσει κάποιος τις βραδινές ώρες την Αγριά να χρειάζεται πάνω από 20 λεπτά, κυρίως τις ώρες μεταξύ 20:00 και 22:00.

Αθ.Τ.

Φανάρια

Εκτός λειτουργίας είναι τα φανάρια στη συμβολή των οδών Πολυμέρη με Αθανασάκη, δίπλα στο νοσοκομείο του Βόλου. Σε τέτοιο πολυσύχναστο σημείο η λειτουργία τους είναι επιτακτική, ειδικά τώρα που ο όγκος των εκδρομέων έχει αυξηθεί. Καλύτερα να φθάνουν σώοι και λίγο καθυστερημένα παρά να είναι σε κίνδυνο.

Β.Π.

Ας το έχουν υπόψη…

Κενά υπάρχουν διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του πεζοδρομίου που εκτείνεται κατά μήκος της Κ. Καρτάλη και συγκεκριμένα στο ύψος της Ανθίμου Γαζή. Οι πλάκες που έχουν αποκολληθεί, είναι το πρόβλημα που εντόπισε και κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο και ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος, ορατός. Ας το έχουν υπόψη οι αρμόδιοι.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου