ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στο σχολείο – Φώναζαν «σκότωσέ τον» (Βίντεο)

ρέθυμνο-ξυλοδαρμός-13χρονου-μαθητή-στο-995255

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος» είπε η θεία του 13χρονου θύματος.

O άγριος ξυλοδαρμός ενός 13χρονου μαθητή μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο ο οποίος έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο προκαλεί σοκ ενώ για το απίστευτης αγριότητας περιστατικό έχουν ενημερωθεί τόσο οι αστυνομικές Αρχές όσο και η διεύθυνση της σχολικής μονάδας στην οποία έλαβε χώρα το συμβάν ωμής βίας.

Στο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται το ανήλικο αγόρι να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα. Τον δέρνει με μένος, ένα άλλο παιδί με κλωτσιές και μπουνιές.

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος»

Σύμφωνα με την θεία του παιδιού που μίλησε στον ΣΚΑΪ το άγριο περιστατικό σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσε τον”» πρόσθεσε η θεία του παιδιού υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Όπως είπε η θεία του παιδιού «το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του θύματος στο ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν που το γνωστοποίησηε στη μητέρα».

Η θεία του 13χρονου υποστήριξε, τέλος, ότι «μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και μου είπε (σύμφωνα πάντα με όσα η ίδια ισχυρίζεται) “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς”».

huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου