ΕΛΛΑΔΑ

«Δούλευε ανασφάλιστος και διπλοβάρδιες ο 46χρόνος που πέθανε από θερμοπληξία» λένε γνωστοί του

δούλευε-ανασφάλιστος-και-διπλοβάρδ-973425

Πήγαινε τις παραγγελίες με το ποδήλατό του – Είχε ανάγκη τη δουλειά, λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν

Ανασφάλιστος και με διπλοβάρδιες μέσα στον καύσωνα δούλευε ο 46χρονος διανομέας που πέθανε από θερμοπληξία, στη Χαλκίδα.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από την ψησταριά όπου εργαζόταν. Ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πονοκέφαλο και πυρετό και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας και όπως αναφέρουν στο protothema.gr δούλευε σε ψησταριά, έκανε συχνά διανομές με το ποδήλατό του και ήταν για ώρες εκτεθειμένος σε θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 40 βαθμούς γιατί είχε ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα.

«Τον βλέπαμε να φορτώνει τις σακούλες με τις παραγγελίες στο ποδήλατό του και να πηγαίνει μέσα στον καύσωνα να τις παραδώσει. Ο Τηλέμαχος δούλευε αρκετό χρονικό διάστημα με το ποδήλατό του, ανασφάλιστος χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν. Γνώριζα ότι είχε ανάγκη τα χρήματα και τον στήριζα» λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν να εργάζεται σκληρά για να βγάλει το μεροκάματο της ημέρας.

Οι γονείς του 46χρονου κι ο δίδυμος αδερφός του είναι σοκαρισμένοι από το ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους ανθρώπου. Είναι σοκαρισμένοι και περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας όπου θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του 46χρονου.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς

Νωρίτεραμ, ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έπειτα από τον θάνατο του άτυχου 46χρονου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας εργάστηκε χθες Πέμπτη ως διανομέας στην ψησταριά του συλληφθέντα -χωρίς να υπάρχει σχετική σύμβαση εργασίας- από το πρωί έως και το μεσημέρι.

Στις 16.00 επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία μέχρι που τελικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Στις 17.00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, μισή ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αναφέρει: «Την Πέμπτη 20/07/2023 προσκομίσθηκε στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου