ΕΛΛΑΔΑ

Μάγδα Φύσσα: Μας σκότωσαν και κάθε μέρα χώνουν πιο βαθιά το μαχαίρι

μάγδα-φύσσα-μας-σκότωσαν-και-κάθε-μέρα-97036

Την οργή και την αγανάκτησή της για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά εκφράζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα. «Εμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι» τόνισε.

Μιλώντας στο Mega, ζήτησε να προχωρήσει και να τελειώσει η δίκη, υποστηρίζοντας ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν για να το καθυστερήσουν» και να εξευτελιστεί η υπόθεση.

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο» δήλωσε η Μάγδα Φύσσα.

Ζήτησε να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του και να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο, τονίζοντας: «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε».

Επισήμανε, δε, ότι μπορεί ο Ρουπακιάς να αποφυλακίζεται μετά από 30 μήνες, αλλά στο 18μηνο έχουν βγει «όλοι οι συνεργοί του», τους οποίους συναντά η οικογένεια και έξω.

Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της όλους αυτούς τους μήνες στη δίκη η Μάγδα Φύσσα τόνισε:

«Είμαστε εμείς οι γονείς, αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι’ αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί» τονίζει.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα αναμένεται να αποφυλακιστεί στις 18 Μαρτίου.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου