LIFE STYLE

Σοφία Λεοντίτση κατά της Ταραμπανκο: «Βαρέθηκα να βλέπω άλλους τηλεοπτικούς φελλούς»

σοφία-λεοντίτση-κατά-της-ταραμπανκο-851206

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης, κάτι που δεν περίμενε κανείς. Μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, έγινε γνωστή και η σχέση της με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. Μία δήλωση του μοντέλου ωστόσο για τους προηγούμενους συντρόφους της προκάλεσε την οργή της Σοφίας Λεοντίτση.

Το βράδυ της Τρίτης, αμέσως με το μήνυμα αγάπης που έστειλε ο tattoo artist στην Κάτια Ταραμπάνκο, η παίκτρια των Διασήμων δήλωσε: «Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, ο άνθρωπος που πρώτη φορά στη ζωή μου δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του».

Η συγκεκριμένη δήλωση από την Κάτια Ταραμπάνκο προκάλεσε διάφορα σχόλια στο Twitter ενώ η Σοφία Λεοντίτση, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση.

«Τι είπε πάλι η θεά η Ταραμπάνκο… Ότι όλοι οι προηγούμενοι σύντροφοί της, έτρεχαν να δημοσιοποιήσουν ότι είναι μαζί της. Μάλιστα… Η Μενεγάκη των φτωχών ένα πράγμα η δικιά σου…» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση. «Αλήθεια είναι πως βαρέθηκα να βλέπω άλλους τηλεοπτικούς φελλούς», συμπλήρωσε.

Το βράδυ της Τετάρτης, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor, η Σοφία Λεοντίτση επανήλθε με νέο story στο Instagram. “Ηθοποιός… σημαίνει φως” έγραψε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου