ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε η 60χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο

ταυτοποιήθηκε-η-60χρονη-γυναίκα-που-βρέ-951797

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στον λαιμό – Πρόκειται για παλιά γνώριμο των αρχών

Μια 60χρονη Ελληνίδα, παλιά γνώριμος των αρχών, σεσημασμένη για χρήση ναρκωτικών, είναι η γυναίκα που βρέθηκε κατακρεουργημένη στην πλατεία Θεάτρου, πίσω απο τη Βαρβάκειο Αγορά. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, έχουν προχωρήσει αρκετά την υποθεση με τις πληροφορίες του protothema.gr, να λένε πως αγγίζουν τον «χασάπη της Βαρβακείου» ο οποίος φαίνεται να πλησίασε την 60χρονη για να τη ληστέψει και όταν εκείνη αντιστάθηκε της «πήρε» τη ζωή μαχαιρώνοντας την τουλάχιστον πέντε φορές στον λαιμό. Γι’ αυτο και η δύστυχη γυναίκα βρέθηκε βουτηγμένη σε λίμνη αίματος με κομμένο το λουράκι της τσάντας δίπλα της.

Οι αστυνομικοί, έχουν πολύ καλό υλικό απο κάμερες που επεξεργάζονται. Αυτό όπως λένε είναι και το κλειδί που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του «χασάπη- ληστή». Απο την πρώτη στιγμή, επικεντρώθηκαν στα άτομα που κατέγραψαν οι κάμερες διπλανών κτηρίων, για να εντοπίσουν τους δολοφόνους της 60χρονης.

Οι κάμερες, κατέγραψαν τις ύποπτες κινήσεις, όμως το πρώτο ζητούμενο για εκείνους ήταν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποκαλύψει το αντικείμενο του εγκλήματος. Αν δηλαδή ο δολοφόνος χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κάποιο σπασμένο γυαλί, για να κατακρεουργήσει με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό το θύμα.

Παράλληλα, από την δακτυλοσκόπηση, οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν οτι η γυναίκα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά. Η άτυχη 60χρονη, βρέθηκε χθες γύρω στις 11:30 το πρωί, από τοξικομανείς οι οποίοι κινούνται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πίσω από την Πλατεία Θεάτρου, στη Βαρβάκειο αγορά, οι οποίοι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Όμως οι μάρτυρες, δεν ήταν σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της, ούτε να πουν αν εκείνη ήταν τοξικομανής. Η συγκεκριμένη ιστορία, θεωρείται απο τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ως άκρως σημαντική γι’ αυτό και επιδιώκουν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Πηγή; protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου