ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: «Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα» – Ψήφισε με τα παιδιά του στην Κηφισιά

μητσοτάκης-θα-ξημερώσει-μία-ακόμη-κα-950174

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό στο εκλογικό κέντρο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Την σιγουριά του πως αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά, όπου και βρέθηκε μαζί με τον εορτάζοντα γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη οι οποίοι και ψήφισαν για τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζοντες και όπως είπε «Κατ’ αρχάς χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, στις Κωνσταντίνες, στους Κωνσταντίνους, στις Ελένες.

Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Ψηφίζουμε για ψηλότερους μισθούς, ψηφίζουμε για περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Ψηφίζουμε για ένα πιο αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή, με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα.

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Σήμερα, η ευθύνη για τη διακυβέρνηση του τόπου περνά σε εσάς, στους πολίτες, αλλά είμαι απολύτως σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία ακόμα καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας.

Να είστε καλά, χρόνια πολλά και καλή ψήφο. Ευχαριστώ πολύ…»

Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα. Πολλά ήταν από νωρίς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που περίμεναν τον πρωθυπουργό στο εκλογικό κέντρο. Όταν έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

IMG_3724
IMG_3725
Screenshot_40

Ο πρωθυπουργός συνοδεύθηκε και από τα δύο παιδιά του, τον εορτάζοντα γιο του Κωνσταντίνο και τη μικρή του κόρη Δάφνη.

mitsotakis
mitsotakis-123
Screenshot_39

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου