ΕΛΛΑΔΑ

Survivor: Αθώος ο πρώην παίκτης Γιώργος Κατσαούνης για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης

survivor-αθώος-ο-πρώην-παίκτης-γιώργος-κατσα-949051

Ο πρώην παίκτης του Survivor κατηγορούνταν για παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 16χρονης.

Αθωώθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ο 29χρονος πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος κατηγορούνταν για παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 16χρονης.

Τον 29χρονο είχε καταγγείλει στην αστυνομία μια 16χρονη κοπέλα από τα Φάρσαλα στις 3 Δεκεμβρίου του 2021 -λίγες μέρες πριν μπει στο ριάλιτι- για περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, όπως κατέθεσε η κοπέλα, περίπου στις 00.30 βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων όταν ο 29χρονος την άρπαξε από την κουκούλα και την έσυρε σε ένα παγκάκι. Εκεί αφού ξάπλωσε αρχικά μπρούμυτα, την ανάγκασε να πατήσει πάνω του. Στη συνέχεια ο 29χρονος γύρισε ανάσκελα και ώθησε το πόδι της κοπέλας στη γενετήσια περιοχή του.

Νωρίτερα η κοπέλα κατέθεσε πως αρχικά ο 29χρονος της πρότεινε να του κάνει μασάζ και εκείνη αρνήθηκε. Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί δεν αντέδρασε, η κοπέλα είπε πως “είχε παγώσει”, ενώ όταν την επέστρεψε στην παρέα της στην κεντρική πλατεία, φέρεται να είπε στα παιδιά που ήταν εκεί “είναι πολύ καλή, σας τη συνιστώ”. Μάλιστα όταν την ρώτησε η πρόεδρος γιατί δεν είπαν τίποτα τα παιδιά, η κοπέλα απάντησε πως τον φοβόνταν.

Το περιστατικό αυτό επηρέασε την ψυχολογία της κοπέλας σύμφωνα με τον πατέρα της ο οποίος κατέθεσε στη συνέχεια. “Έδωσε την κατάθεσή της στην αστυνομία και ξεκίνησε ο Γολγοθάς” τόνισε ο πατέρας και πρόσθεσε πως “ένα παιδί γεμάτο ενέργεια κλείστηκε στον εαυτό της”. Ο πατέρας της κατέθεσε επίσης πως εξαιτίας αυτού του συμβάντος η κόρη του έμεινε πίσω στο σχολείο.

“Ένα κρακ ήθελα”

Σύμφωνα με τον 29χρονο, τίποτε απ’ όσα κατήγγειλε η κοπέλα δεν έγιναν εκείνο το βράδυ στα Φάρσαλα. Όπως κατέθεσε, έκανε την προπόνησή του στην πλατεία και επειδή το κινητό του ήταν κλειστό, ζήτησε από τα παιδιά στην πλατεία να του κρατάνε χρόνο.

Κατέθεσε πως με την κοπέλα γνωρίζονταν μέσω του αγοριού της και πως εκείνη την ημέρα επειδή έχει πρόβλημα στην πλάτη του λόγω της δουλειάς του, ζήτησε από την κοπέλα να του κάνει “κρακ” στην περιοχή επειδή φαινόταν η “ελαφρύτερη” στην παρέα. Στη συνέχεια της ζήτησε να του κάνει “κρακ” και στο λαιμό αλλά η κοπέλα, σύμφωνα με τον ίδιο, πήγε να το κάνει με τα πόδια και τότε σηκώθηκε και την πήγε στην παρέα της.

Μάλιστα όπως κατέθεσε, όταν σηκώθηκε η κοπέλα τον αγκάλιασε. Σε ερώτηση της προέδρου για ποιο λόγο να προβεί στην καταγγελία η ανήλικη, ο 29χρονος απάντησε πως ίσως να το έκανε για τη δημοσιότητα.

Την εκδοχή του 29χρονου επιβεβαίωσε και ένα από τα παιδιά που βρισκόταν στην πλατεία εκείνο το επίμαχο βράδυ και το οποίο σήμερα κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Τον καταδίκασε η εισαγγελέας, τον αθώωσε η πρόεδρος

Η εισαγγελέας της έδρας στις ερωτήσεις της προς τον 29χρονο στάθηκε στην ανηλικότητα της κοπέλας και στη συμπεριφορά του κατηγορουμένου ως προς αυτήν από τη στιγμή που γνώριζε ότι ήταν ανήλικη. Μάλιστα στην αγόρευση της, η εισαγγελέας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο 29χρονος δεν έπρεπε να επιλέξει την ανήλικη και πρότεινε την ενοχή του.

Ωστόσο η πρόεδρος κήρυξε τον 29χρονο αθώο με τους συγγενείς του μέσα στο δικαστήριο να ξεσπούν σε συνθήματα στο άκουσμα της είδησης.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου