ΕΛΛΑΔΑ

Αγ. Παντελεήμονας: «Είδα τον φόβο στα μάτια της» λέει η γειτόνισσα της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

αγ-παντελεήμονας-είδα-τον-φόβο-στα-μά-948994

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα – κολαστήριο που έμενε ο Πακιστανός – Εβαλε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό της και την βίασε – Τράβηξε και φωτογραφίες από τις πράξεις του

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε χθες το απόγευμα ένα 17χρονο κορίτσι στα χέρια του 42χρονου Πακιστανού ο οποίος φέρεται να τη βίασε απειλώντας την με ένα μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά του, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Σμύρνης. Η 17χρονη επισκέφθηκε τον αλλοδαπό, με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση, και ενώ μιλούσαν στον καναπέ κάποια στιγμή ο 42χρονος έπεσε πάνω της, έβαλε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό της και την έσυρε στο υπνοδωμάτιο.

Εκεί, βίασε το κορίτσι ενώ στη συνέχεια τράβηξε φωτογραφίες από τις αποτρόπαιες πράξεις του. Στη συνέχεια, απείλησε το θύμα του πως αν μιλήσει θα διαρρεύσει το επίμαχο υλικό.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr από το διαμέρισμα-κολαστήριο, φαίνεται το δωμάτιο στο οποίο η 17χρονη έζησε στιγμές φρίκης με δράστη τον Πακιστανό βιαστή.

17xroni_pakistanos___3_
17xroni_pakistanos___1_

Τα πεταμένα σεντόνια και η κουβέρτα καθώς και μια γυναικεία τσάντα που βρίσκεται πεσμένη στο πάτωμα μαρτυρούν την προσπάθεια της ανήλικης να ξεφύγει από τα “νύχια” του 42χρονου.

Το κορίτσι βρήκε το θάρρος και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για να καταγγείλει το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του αλλοδαπού και τον συνέλαβαν.

Μια ένοικος της πολυκατοικίας, η οποία είδε την 17χρονη να βγαίνει από το σπίτι του δράστη, περιγράφει τον τρόμο που διέκρινε στο πρόσωπό της.

«Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία, τις προάλλες ζήταγε να της ανοίξουμε για να πάει σε ένα φίλο της. Τη θυμόμουν χθες που ήρθαν για να τον συλλάβουν. Το βράδυ 9 η ώρα, είχε έρθει μαζί με τους αστυνομικούς, μάλλον για να τον αναγνωρίσει. Έσπασαν την πόρτα για να μπουν. Από την ομιλία της δεν μου φάνηκε Ελληνίδα. Ότι είδα φόβο στα μάτια της, είδα», λέει η γειτόνισσα του 42χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου