ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Επιχείρησε να πατήσει αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο

ιωάννινα-επιχείρησε-να-πατήσει-αστυν-945561

Με πυροβολισμούς στα λάστιχα του οχήματος «απάντησαν» οι αστυνομικοί για να τον ακινητοποιήσουν

Τον σταμάτησαν για έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει και πήγε να… πατήσει αστυνομικό με το αυτοκίνητο στα Ιωάννινα! Ο λόγος για έναν οδηγό, τη νύχτα της Τρίτης (09/05), ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που είχε παρκάρει σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος.

Οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, αφού πρώτα έκαναν γνωστή την ιδιότητά τους. Όμως εκείνος, προκειμένου να ξεφύγει, άρχισε να κάνει ελιγμούς και κατευθύνθηκε προς έναν αστυνομικό που είχε βγει από το περιπολικό και κινείτο πεζός, και παραλίγο να τον πατήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ipeirotika.gr.

Τότε ο αστυνομικός στην προσπάθειά του να τον ακινητοποιήσει, πυροβόλησε δύο φορές το λάστιχο του αυτοκινήτου, όμως ο οδηγός συνέχισε την πορεία του οχήματος επιχειρώντας να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού τελικά ακινητοπ οιήθηκε με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών που προσέτρεξαν στο σημείο.

Στη συνέχεια ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το Ι.Χ.

Παράλληλα, προέκυψε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατείται φρουρούμενος, έως ότου οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου