ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης από Ηλεία: Εμείς μιλάμε για το μέλλον και αφήνουμε τους άλλους να τσακώνονται για την Ελλάδα του 1981

μητσοτάκης-από-ηλεία-εμείς-μιλάμε-για-943212

«Έχουμε ακόμα 17 ημέρες να πάμε μαζί για την μεγάλη νίκη», είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους κατοίκους της περιοχής

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα, τις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αχαΐας.

Η περιοδεία του, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ξεκίνησε από Λεχαινά και στη συνέχεια μετέβη στην Αμαλιάδα, ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας και το εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στα Χανάκια.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης. Είναι μία πρόταση διακυβέρνησης που απευθύνεται σε όλους. Από την πρώτη στιγμή, το 2019, είπα ότι ο σκοπός μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό και να απευθυνθώ σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν. Τίμησα αυτή μου τη δέσμευση και δεν πρόκειται να υποκύψω τις τελευταίες 15 μέρες της προεκλογικής περιόδου στο παιχνίδι του διχασμού και της πόλωσης. Εγώ θα μιλώ για το μέλλον, αφήνω τους άλλους να μιλούν για το παρελθόν», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του σε πολίτες στα Λεχαινά.

«Εμείς μιλάμε για το μέλλον και αφήνουμε τους άλλους να ασχολούνται με το παρελθόν και την Ελλάδα του 1981», είπε.

«Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Κι ας αφήσουμε κάποιους να ασχολούνται σε ποιον ανήκει -λέει- η παρακαταθήκη του Ανδρέα, να γυρνούν στο 1981. Εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2023, για το πώς θα μειώσουμε φόρους, για το πώς θα μειώσουμε τις εισφορές και για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία. Αυτά σας ενδιαφέρουν. Αφήστε τους άλλους, λοιπόν, να τσακώνονται για το παρελθόν», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το μέλλον, για το σχέδιό μας, για μία Ελλάδα ισχυρή, μία Ελλάδα παραγωγική, μία Ελλάδα η οποία θα προσελκύει ξένες επενδύσεις. Μια Ελλάδα η οποία θα στηρίξει όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όχι μόνο τον πρωτογενή τομέα αλλά και τον τριτογενή».

Δείτε φωτογραφίες

mitsotakis-ileia-3
mitsotakis-ileia-2
mitsotakis-ileia-4
mitsotakis-ileia-1


Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από στελέχη του κόμματος και φυσικά τους βουλευτές και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού. Στη συζήτηση με τους πολίτες, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον νομό και τις προοπτικές ανάπτυξής του, στα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης, αλλά και στον σχεδιασμό για τη νέα τετραετία, κυρίως σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, την οικονομία και την καλύτερη διαβίωση των πολιτών, την ανάπτυξη της υγείας και της παιδείας, την αναβάθμιση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, του τουρισμού, του πολιτισμού, καθώς και σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.

mitsotakis-ileia-5_2
mitsotakis-ileia-6

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου