ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: 60χρονος απήγαγε 34χρονη και τη φυλάκισε για να την βιάσει

ασπρόπυργος-60χρονος-απήγαγε-34χρονη-κα-942817

Η γυναίκα πάλεψε με νύχια και με δόντια για να ξεφύγει και κατάφερε ημίγυμνη, να δραπετεύσει

Θρίλερ με αρπαγή 34χρονης γυναίκας από 60χρονο άνδρα, ο οποίος την προσέγγισε σε μπαρ και στη συνέχεια την εγκλώβισε στο αυτοκίνητο του, τη μετέφερε στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο όπου την φυλάκισε για να τη βιάσει.

Η γυναίκα πάλεψε με νύχια και με δόντια για να ξεφύγει από τον βιαστή της και κατάφερε ημίγυμνη και ξυπόλητη να δραπετεύσει και να βγει στον δρόμο ζητώντας απελπισμένα βοήθεια. Ένας οδηγός νταλίκας που σταμάτησε, κάλεσε την Αστυνομία και το θύμα οδηγήθηκε με περιπολικό στο σπίτι του μεσήλικα «άρπαγα» και βιαστή της με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση και τραυματισμένη, εξετάστηκε από ψυχίατρο – πραγματογνώμονα ο οποίος προηγουμένως είχε αναλάβει να την προετοιμάσει ψυχολογικά και να αποφανθεί για την αντιληπτική ικανότητα και την εν γένει ψυχική της κατάσταση.

Ο ειδικός απεφάνθη πως η καταγγέλλουσα έχει καλή αντιληπτική ικανότητα ενώ παράλληλα, δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 60χρονος βιαστής, μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, το πρωί, της 29ης Απριλίου οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στις 3 Μαΐου οδηγήθηκε ενώπιον του 11ου ανακριτή όπου του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και στη συνέχεια αφέθη ελεύθερος.

Η αρπαγή

Όπως προκύπτει, από το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, το σκηνικό του τρόμου για την 34χρονη κοπέλα ξεδιπλώνεται ως εξής: «Τις πρωινές ώρες της 28ης Απριλίου 2023 ευρισκόμενος σε κατάστημα στην περιοχή της Δραπετσώνας ο δράστης προσέγγισε την 34χρονη όπου γνωρίστηκαν και κατανάλωσαν αλκοόλ.

Εν συνεχεία μετέβησαν με το όχημα του σε έτερο κατάστημα, όπου επίσης κατανάλωσαν αλκοόλ και περί ώρα 01:30 της 28ης Απριλίου ο κατηγορούμενος, προσεφέρθη να την μεταφέρει στην οικία της.

Οταν η παθούσα αντελήφθη ότι δεν πήγαιναν στην οικία της και διαμαρτυρήθηκε, ο κατηγορούμενος κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος, εμποδίζοντας την διαφυγή της και παρά την θέλησή της, την μετέφερε στην οικία του που βρίσκεται εντός μάντρας αυτοκινήτων – σκραπατζίδικο, επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή Σκαραμαγκά Χαϊδαρίου.

Εκεί ο κατηγορούμενος οδήγησε την παθούσα εντός της οικίας του όπου την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της, στερώντας την ελευθερία της, κλειδώνοντας την πόρτα της οικίας. Η παθούσα καλούσε σε βοήθεια πλην όμως επρόκειτο για ερημική τοποθεσία και οι φωνές της δεν εισακούστηκαν.

Εν συνεχεία, η παθούσα με την πρόφαση ότι πρέπει να πάει στο μπάνιο, προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο του μπάνιου, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την τράβηξε με τα χέρια και εμπόδισε την διαφυγή της, ενώ κατόπιν της πήρε το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια, στερώντας την επικοινωνία της και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Στη συνέχεια η παθούσα κατάφερε να διαφύγει και να ενημερώσει διερχόμενο οδηγό νταλίκας, ο οποίος στη συνέχεια το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Ακολούθως αστυνομικοί της άμεσης δράσης (Β7 –3), από κοινού με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου, μετέβησαν με την παθούσα στο σημείο κάθ’ υπόδειξιν της όπου έλαβαν χώρα οι πράξεις και εντοπίστηκε εντός αυτής ο κατηγορούμενος.

Αφού οι αστυνομικοί του γνώρισαν την ιδιότητα τους και το λόγο της παρουσίας τους, ο κατηγορουμενος αυθόρμητως παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα κινητό μάρκας Samsung το οποίο είχε στην πίσω τσέπη του παντελονιού του, ένα εσώρουχο χρώματος μαύρου το οποίο ήταν πάνω στο κρεβάτι του, μια γυναικεία τσάντα και ένα ζευγάρι παπούτσια χρώματος μαύρου τα οποία ανήκουν στην καταγγέλλουσα και κατόπιν συνελήφθη.

Εν συνεχεία σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος και το όχημα που βρισκοταν σταθμευμένο έξωθεν της οικίας του, ανευρέθησαν στην πλευρά του συνοδηγού, ένα πανωφόρι μαύρου χρώματος, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο τα οποία ανήκουν στην καταγγέλλουσα και τα οποία κατασχέθηκαν.

Η παθούσα τραυματίστηκε ελαφρά κατά την προσπάθεια διαφυγής από την οικία του κατηγορουμένου, με εκδορές στα πόδια της».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου