ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός στην Κρήτη: Κακοποιούσε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του

βιασμός-στην-κρήτη-κακοποιούσε-και-εξ-934195

Ο 49χρονος πατέρας ήταν ο πρώτος που τη βίασε ένα βράδυ στο αυτοκίνητο.

Μια σοκαριστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας με θύμα ένα κορίτσι στην Κρήτη, που φαίνεται να έπεφτε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την κοπέλα, η οποία είναι πλέον ενήλικη, ο πατέρας της την βίαζε από τα 15 της χρόνια ενώ δεν άρχισε να την «παζαρεύει» σε διάφορους άνδρες με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης έναντι αμοιβής, οι οποίοι πολλές φορές την πότιζαν ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η κατονόμασε πέντε από τους βιαστές της στην αστυνομία οι οποίοι θα καθίσουν μαζί με τον πατέρα της στο εδώλιο.

Μεταξύ αυτών ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Όλοι τους είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, της εμπορίας ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Θα σε σκοτώσω αν πεις κάτι

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι αποφάσισε να «σπάσει» την σιωπή της αφού πια ενηλικιώθηκε καθώς δεν άντεχε άλλο αυτή τη νοσηρή κατάσταση. Ο 49χρονος πατέρας ήταν ο πρώτος που τη βίασε ένα βράδυ στο αυτοκίνητο.

Απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το «μυστικό» τους και της υποσχέθηκε ότι δεν θα την πείραζε ξανά.

Τρεις μήνες όμως αργότερα τη βίασε ξανά και αυτό πια γινόταν σε τακτική βάση, με βία και με ξύλο. Λίγους μήνες μετά άρχισε να την «πλασάρει» σε διάφορους Ηρακλειώτες έναντι αμοιβής.

«Ο παππούς έδωσε 500 ευρώ»

Το «παζάρι» φέρεται να ξεκίνησε με έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία, καθώς το ίδιο το κορίτσι στην κατάθεση του αναφέρεται σε έναν «παππού».

«Σου αρέσει;» ρώτησε ο πατέρας τον ηλικιωμένο μπροστά στο άτυχο κορίτσι. «Ωραία κοπέλα» φέρεται να απάντησε εκείνος. Τότε, πήγε στο αυτοκίνητο, όπως της είπε ο πατέρας, όσο οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγο. Μετά ο ηλικιωμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος της ανήλικης και της έδωσε στο χέρι 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσε αργότερα στον πατέρα της.

Η παθούσα υποστηρίζει ότι ο πατέρας την υποχρέωνε να συναντά τον «παππού» σε καθημερινή βάση σε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του, στο Ηράκλειο, ενώ εξαναγκαζόταν να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση χασίς ώστε να κάμπτεται η αντίδραση της.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Με τον καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας άρχισε να διευρύνει τον κύκλο των ανδρών στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη κόρη του. Σύντομα στους «πελάτες» εντάχθηκε και ο γιος του ηλικιωμένου επιχειρηματία, όπως κατήγγειλε το ίδιο το κορίτσι, ενώ προστέθηκαν και άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Στην κατάθεση της η καταγγέλλουσα είχε αναφερθεί εκτενώς και στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει, εκφράζοντας μίσος και αποστροφή για τον πατέρα της. Ανέφερε ότι την χτυπούσε, έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, έβαζε εκείνη, τον αδερφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω. Όταν πάλι πεινούσαν, έβαζε την οικογένεια του μέσα σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και τους άφηνε στο τέλος νηστικούς.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου