ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Παραμένει διασωληνωμένος

φωτογραφίες-από-το-σημείο-που-έπεσε-ο-α-940665

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί – «Γλίστρησε, έσπασε το κάγκελο, έπεσε και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να τον βγάλουν», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τις πρώτες εικόνες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το κενό που έπεσε ο αντιδήμαρχος όταν, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης, υποχώρησε κάγκελο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο, να τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα και να διασωληνωθεί.

kallithea_laskaridis___4__2
kallithea_laskaridis___1__2
kallithea_laskaridis___3__2

Ο κ. Λασκαρίδης μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που φέρει στο κεφάλι.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι τονίζοντας, ωστόσο, πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

kallithea-dimarxos-2

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος καθώς σήμερα ειδικός πραγματογνώμονας θα κάνει αυτοψία στο σημείο ώστε να εξακριβώσει γιατί υποχώρησε το κάγκελο παρασέρνοντας τον κ. Λασκαρίδη στο κενό από ύψος 4 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάγκελο στο οποίο στηρίχθηκε, λύγισε, με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος να γλιστρήσει και το προστατευτικό να υποχωρήσει και να πέσει στον ακάλυπτο.

kallithea_laskaridis_xr
Ο αντιδήμαρχος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης

«Είχε βγει να πάρει λίγο αέρα και έκατσε στο κάγκελο. Γλίστρησε, έσπασε το κάγκελο, έπεσε και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να τον βγάλουν. Είχε πέσει με την πλάτη αλλά φαινόταν ότι είχε τις αισθήσεις του», λέει στο protothema.gr ένας κάτοικος της οδού Ανδρομάχης ο οποίος παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του, τους καλεσμένους της εκδήλωσης στη δημοτική βιβλιοθήκη «Θοδωρής Ψαλιδόπουλος».

kallithea-dimarxos-1

Ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν από νωρίς στη βιβλιοθήκη και δεχόταν τις ευχές φίλων και συμπολιτών του μιας και χθες ήταν τα γενέθλιά του.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου