ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Διαρρήκτες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο και το έσερναν στον δρόμο

καλλιθέα-διαρρήκτες-αφαίρεσαν-χρημα-940031

Κουβάλησαν χρηματοκιβώτιο για περίπου 100 μέτρα και μετά τρόμαξαν από τις φωνές των περιοίκων και το παράτησαν

Θρασύτατοι διαρρήκτες «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης κατάστημα στην Καλλιθέα και αφού προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο, αποφάσισαν να το… πάρουν μαζί τους.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA φαίνονται οι δύο θρασύτατοι διαρρήκτες, φορώντας κουκούλες, να προσπαθούν να διαφύγουν με τη λεία τους.

«Γύρω στις 5 τα ξημερώματα ακούστηκαν κάποιοι θόρυβοι εδώ στη γειτονιά, ξυπνήσαμε μήπως τυχόν γίνεται κάποια κλοπή γιατί στο παρελθόν έχουνε κλέψει. Ύστερα από 20 λεπτά ακούστηκε ένα δυνατό «μπαμ», είδαμε από τα μπαλκόνια που βγήκαμε έξω ότι κάποιοι κουβαλάγανε κάτι. Ουδείς μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν χρηματοκιβώτιο» λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Αφού μπήκαν στο κατάστημα, πέταξαν από την πίσω πλευρά του κτιρίου το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια το έβγαλαν μέχρι τον δρόμο. Οι φθορές μαρτυρούν την προσπάθεια των δύο αντρών να το πάρουν μαζί τους ώστε να καταφέρουν να το ανοίξουν.

Τρόμαξαν από τους γείτονες, το παράτησαν και τράπηκαν σε φυγή

Μπόρεσαν να το μεταφέρουν για πάνω από 100 μέτρα. Τρόμαξαν όμως από τις φωνές των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια, το άφησαν και τράπηκαν αμέσως σε φυγή.

«Βγήκαμε από τη γειτονιά, τους κυνηγήσαμε. Αυτοί το παρατήσανε στο γεφυράκι από την πλευρά του Μοσχάτου, ωστόσο είχαμε πάρει και την αστυνομία» λέει περίοικος.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και πήρε το χρηματοκιβώτιο ώστε να το ελέγξει για δακτυλικά αποτυπώματα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου