ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

προφυλακίστηκε-η-49χρονη-που-περιέλουσ-938957

Η ίδια καταγγέλλει θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίσθηκε η 49χρονη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον 58χρονο άνδρα της ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης όπως δήλωσε, θα υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

«Την χτυπούσε με ραβδί»

Από την άλλη, ο πατέρας της 49χρονης συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, επιμένει ότι η κόρη του είναι το θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ξεσπά σε λυγμούς στη σκέψη και μόνο το παιδί του να προφυλακιστεί.

«Την χτυπούσε άσχημα, ραβδί. Έλεγε ‘’πατέρα δεν σου έλεγα τίποτα γιατί φοβόμουν μην τον χτυπήσεις και τον σκοτώσεις’’. Είναι πολύ νευρικός» ανέφερε ο πατέρας της 49χρονης.

Όταν μάλιστα ο πατέρας της την ρωτούσε «’Γιατί … το μάτι σου είναι μαύρο εδώ και τα μπράτσα σου έτσι;» εκείνη φαίνεται να απαντούσε βρίσκοντας δικαιολογίες.

«Την χτυπούσε άσχημα» είπε ο πατέρας της με τα μάτια βουρκωμένα.

«Να μην την προφυλακίσουν γιατί δεν έχω κανέναν στο σπίτι. Σε μια γκαρσονιέρα μένω μονάχος. Αν δε τη βγάλουν, έχω ένα μπαλκόνι και θα πέσω να σκοτωθώ. Την χτύπησε, δεν ήμουν στο σπίτι εγώ. Τη χτύπησε στο σπίτι και πήγε να ανοίξει το μαγαζί, έστειλε την αδελφή του με τα κλειδιά του σπιτιού, να δει μη την έχει σκοτωμένη».

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου