ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Δύο ακόμη συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο – Νέα ένταση έξω από τα δικαστήρια

ιωάννινα-δύο-ακόμη-συλλήψεις-για-το-οπ-934996

Οι νέοι συλληφθέντες εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την αιματηρή συμπλοκή, με οπαδικά κίνητρα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων που έλαβε χώρα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, 7 Απριλίου, με έναν 30χρονο να εξακολουθεί να νοσηλεύεται το νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα οι νέες συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Ενταση στα δικαστήρια

Οι νέοι συλληφθέντες εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις, ενώ έξω από τα δικαστήρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επικρατεί ένταση με συγκεντρωμένους οπαδούς που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή αναζητείται από τις Αρχές άλλος ένας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία δύο συλληφθέντων χθες, αυτοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Επίσης, όταν η ομάδα τους παίζει αγώνα στο στάδιο των Ιωαννίνων, θα πρέπει να βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου