ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Προπηλάκισαν τους συλληφθέντες για την οπαδική συμπλοκή κατά την προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα

ιωάννινα-προπηλάκισαν-τους-συλληφθέ-933817

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου

Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των 6 από τους 8 συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή.

Οι οπαδοί φώναζαν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».

Κρίσιμη η κατάσταση του 30χρονου

Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Και οι 8 συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι 4 από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Τους ξυλοκόπησαν άγρια

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου