ΕΛΛΑΔΑ

«Περιμένω να μπει φυλακή και να πληρώσει» λέει η μητέρα του 15χρονου για τον Π. Αντώνιο

περιμένω-να-μπει-φυλακή-και-να-πληρώσ-933579

Για μια πρώτη δικαίωση μιλά η μητέρα του 15χρονου – «Το παιδί είναι χάλια ψυχολογικά, προσπαθώ να τον έχω όσο ήρεμο μπορώ»

«Μια πρώτη δικαίωση» χαρακτηρίζει η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο την άσκηση ποινικής δίωξης στον ιερέα για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

«Περιμένω όμως να μπει φυλακή και να πληρώσει για αυτά που έκανε στον γιο μου. Από την αρχή, πίστεψα όσα μου περιέγραψε και ό,τι βίωσε δίπλα σε αυτόν τον παπά. Το παιδί μου είναι χάλια ψυχολογικά. Προσπαθώ να τον έχω όσο μπορώ ήρεμο», είπε η μητέρα μιλώντας στο Mega.

Ο συνήγορος του 15χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε ότι τώρα δικαιώνονται όσα ισχυρίστηκαν τα παιδιά.

«Η κ. Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ασέλγεια παρά το ότι κυκλοφορούσαν πληροφορίες πως δεν θα ασκηθούν. Είναι βαρύτατη η κατηγορία και αυτό που ζητάει η μητέρα είναι η προφυλάκιση του ιερέα η οποία είναι μία επούλωση των τραυμάτων των παιδιών, εκμεταλλεύτηκε τα ανήλικα τέκνα για να κάνει ασελγείς πράξεις. Το παιδί είναι συνεχώς με τη μητέρα του καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται στη δομή πλέον. Αυτό που μου μεταφέρει είναι πως δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να υπάρξει η προφυλάκιση του ιερέα. Είχε δεχτεί απειλές για να αλλάξει τις καταγγελίες από μέλη που ανήκαν στη δομή. Είναι τα μέλη που διώκονται τώρα για ποινικές πράξεις. Μετά το Πάσχα θα κληθεί να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος», είπε.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου