ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία για αρπαγή ανήλικης στην Ομόνοια: «Το κορίτσι μπήκε στο ξενοδοχείο με μπούρκα»

μαρτυρία-για-αρπαγή-ανήλικης-στην-ομό-932780

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που εντοπίστηκε η 15χρονη με τον 22χρονο Αφγανό περιγράφει την επικοινωνία του με τη μητέρα της ανήλικης

Μια «περίεργη» υπόθεση αρπαγής εξετάζουν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά την καταγγελία μιας μητέρας, σύμφωνα με την οποία η 15χρονη κόρη της απήχθη από έναν 22χρονο Αφγανό.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι τους το πρωί της Τρίτης και τα “ίχνη” του αγνοούνταν μέχρι χθες το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας μαζί με τον αλλοδαπό.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, όπου συνελήφθη ο Αφγανός, περιγράφει στο protothema.gr πώς ο 22χρονος κατάφερε να βάλει στο δωμάτιο την ανήλικη, με τους δύο να προσποιούνται τους μετανάστες.

“Ήταν βράδυ της Τρίτης όταν ήρθαν. Η κοπέλα μπήκε μέσα φορώντας μπούρκα. Είχε δεμένο το κεφάλι της με ένα μαντήλι. Εμείς νομίζαμε ότι ήταν μετανάστες. Την επομένη (ημέρα) καταλάβαμε τι συμβαίνει”, λέει ο ίδιος και εξηγεί πως η 15χρονη ήταν αυτή που ειδοποίησε τη μητέρα της προκειμένου να πάει να την πάρει.

“Η μάνα όταν έφτασε εδώ γνώριζε ότι η κοπέλα είναι πάνω και σε ποιο δωμάτιο είναι μάλιστα. ‘Στο 702 είναι η κόρη μου’, έλεγε και μας είπε και το όνομα. ‘Είναι η κόρη μου πάνω, έχω καλέσει το Ανηλίκων’ και της είπα ‘αν όντως είναι, καλά κάνατε'”, αναφέρει ο υπάλληλος του ξενοδοχείου επί της οδού Χαλκοκονδύλη.

Η 15χρονη κατέβηκε τελικά στη ρεσεψιόν μαζί με τον αλλοδαπό όπου τους περίμενε η μητέρα και οι Αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν σωματικό έλεγχο στον 22χρονο. Όπως αποκαλύφθηκε, ο Αφγανός είχε πάνω του ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και 48 συσκευασίες για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Αρπαγή και για Παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου