ΕΛΛΑΔΑ

Παραγγελία από Αρειο Πάγο για αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης από τον Κολωνό

παραγγελία-από-αρειο-πάγο-για-αυξημέν-931846

Μετά την καταγγελία ότι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο

Να υπάρξει αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο, ζήτησε με παραγγελία της από την εισαγγελέα ανηλίκων του τόπου κατοικίας του παιδιού η αρμόδια για την προστασία ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Η σχετική παραγγελία από την εισαγγελία του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου της χώρας έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι το κοριτσάκι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι συγγενικού του προσώπου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο πρόσωπο, με σκοπό, όπως καταγγέλλει η οικογένειά της να μην κατονομάσει στις αρχές και άλλα πρόσωπα που την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Από την επίθεση η ανήλικη, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα.

Να σημειωθεί ότι η συνήγορος της ανήλικης Αντωνία Λεγάκη κατέθεσε νέα αίτηση στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά ενώπιον της η 12χρονη, καθώς υποστηρίζει ότι έχει να υποδείξει στις αρχές νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου