ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή σήμερα ο στρατιωτικός από την Ορεστιάδα που φέρεται να βίασε 14χρονο

στον-ανακριτή-σήμερα-ο-στρατιωτικός-α-931596

Ο ανήλικος πέρασε χθες το μεσημέρι την πόρτα του Ανακριτή για απόπειρα ληστείας τους 25χρονου και αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Με τις κατηγορίες ασελγών πράξεων κατά ανηλίκου και προσέγγισης ανηλίκου μέσω διαδικτύου, ο στρατιωτικός από την Ορεστιάδα οδηγείται σήμερα, Τρίτη, στον Ανακριτή του Στρατοδικείου Ξάνθης.

Ο στρατιωτικός στην Ορεστιάδα κατηγορείται ότι παγίδεψε έναν 14χρονο και τον βίασε σε αποθήκη, μετά από ραντεβού που έκλεισαν στο διαδίκτυο. Ο ανήλικος συνελήφθη γιατί λίγο αργότερα προσπάθησε να ληστέψει τον 25χρονο, για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο. Ο βιασμός και η απόπειρα ληστείας κρατούν ανάστατο τόσο το στρατόπεδο που υπηρετούσε ο στρατιωτικός, όσο και την τοπική κοινωνία που γνώριζε τον μαθητή Γυμνασίου.

Όπως αποδείχθηκε, οι δύο τους συναντήθηκαν σε εγκαταλειμμένη περιοχή των αποθηκών του σιδηροδρομικού σταθμού στην Ορεστιάδα, μετά από κλήση που έκανε ο στρατιωτικός στον ανήλικο για ερωτικό ραντεβού. Ενώ ο 25χρονος στρατιωτικός κατηγορεί τον ανήλικο για πρόκληση σωματικών βλαβών που υπέστη ο ίδιος κατά την απόπειρα ληστείας σε βάρος του.

Ο ανήλικος που πέρασε χθες το μεσημέρι την πόρτα του Ανακριτή στην Ορεστιάδα, αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος επιχείρησε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου