ΕΛΛΑΔΑ

Απολογία Ελλάδιου για 14χρονη: «Όλα γίνονταν με τη συναίνεσή της γιατί ήθελε χρήματα»

απολογία-ελλάδιου-για-14χρονη-όλα-γίνο-927583

Ο 24χρονος κατηγορούμενος – πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» επέμεινε πως όλα έγιναν με τη θέληση της ανήλικης

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 14χρονης – φιλοξενούμενης σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Και οι τρεις τους αντιμετωπίζουν τις βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της παιδικής πορνογραφίας.

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ο 24χρονος σήμερα, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιος Σπηρλιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να είπε πως η 14χρονη είχε δηλώσει πως έχει ανάγκη από χρήματα και εκείνος προσφέρθηκε να την βοηθήσει.

«Όλα γίνονταν με τη συναίνεσή της»

«Της είχα ζητήσει να μου δείξει και την ταυτότητά της αλλά δεν το έκανε…όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, γιατί ήθελε να βγάλει χρήματα και εμείς της είπαμε ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε» είπε συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος.

Και συνέχισε: «Την επόμενη ημέρα μας έπιασαν στο μετρό «Αγία Μαρίνα» όπου είχαμε δώσει ραντεβού με την 14χρονη για να πάμε Ελευσίνα να αράξουμε».

Δείτε το βίντεο:

Μαζί με τον 24χρονο απολογήθηκαν σήμερα και ο 29χρονος Ταχίρ, ο οποίος θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος καθώς φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος και ένας ακόμη, 25 ετών.

Ο 24χρονος και ο 25χρονος φέρεται να είχαν βρεθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου εκεί έγινε και καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησής της. Το υλικό μάλιστα έχει βρεθεί σε κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος – πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» είχε καταγγείλει τις συνθήκες στη δομή και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του.

Τουλάχιστον 50 φορές έφυγε από τη δομή η 14χρονη

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στην δομή που την φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά τη δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου