ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ελλάδιος από την «Κιβωτό του Κόσμου» ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης

ο-ελλάδιος-από-την-κιβωτό-του-κόσμου-926696

Από την έρευνα των Αρχών, ο 23χρονος τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της ανήλικης

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ» ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού, ο οποίος μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων, είναι- όπως αποκαλύπτει το protothema.gr- ο 23χρονος Ελλάδιος Σ., ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

WhatsApp-Image-2023-03-22-at-17_18_01-_2_
Ο 23χρονος Ελλάδιος Σ.
elladios-
elladios

Μάλιστα ενώ αρχικά, έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Ο Ελλάδιος Σ. μαζί με τον μαστροπό «Ταχίρ» και έναν άλλο Έλληνα, κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Τραβούσε βίντεο

Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου