ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία «φωτιά» για την εξαφάνιση – «Η Άρτεμις ζει. Και αν δεν θέλει να ξέρουν πού βρίσκεται;»

μαρτυρία-φωτιά-για-την-εξαφάνιση-923607

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση εξαφάνισης της κοπέλας από το Κορωπί.

Σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμιδας από το Κορωπί φέρεται να έδωσε μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, δήλωσε: «Την καταθέσαμε στο Ανθρωποκτονιών μαζί με τους γονείς της Άρτεμις. Είναι μια μαρτυρία που πρέπει να ελεγχθεί άμεσα. Την έχουμε δώσει και στην ελληνική δικαιοσύνη, όμως έχουμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην υπόθεση.

»Η οικογένεια έχει ζητήσει και πλέον απαιτεί να μιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα».

«Το κορίτσι ζει. Και αν δε θέλει να ξέρουν πού βρίσκεται;»

Όλες οι καταγγελλόμενες καθυστερήσεις τους τελευταίους 29 μήνες που έχει εξαφανιστεί το κορίτσι, έχουν εξαντλήσει ψυχολογικά τους γονείς του. Κάθε μέρα αγωνιούν ολοένα και περισσότερα για την τύχη του. Το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι εάν είναι καλά.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση και του ταξίαρχου εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή του Star, έδωσε μια άλλη εκδοχή για την υπόθεση.

«Η Άρτεμις σήμερα είναι 22 ετών. Δεν κάνω τον συνήγορο κανενός. Εάν η Άρτεμις δε θέλει να γνωρίζουν οι γονείς της πού βρίσκεται; Έχει υποχρέωση η αστυνομία να ενημερώσει την οικογένεια; Η κοπέλα αυτή μπορεί να θέλει να μην μάθουν ποτέ πού είναι. Είναι εν ζωή, το ξέρουμε όλοι, αλλά τι γίνεται νομικά;», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Η απάντηση ήρθε από τον κ. Ντούγκα, ο οποίος υποστήριξε ότι η αστυνομία πρέπει να ενημερώσει την οικογένεια: «Έχει γίνει μια μήνυση για ανθρωποκτονία και μια για αρπαγή, τις έχει κάνει η οικογένεια, η οποία σαφώς πρέπει να πάρει μιαν απάντηση. Όμως πέραν του νομικού, υπάρχει και η ηθική πλευρά: δυο γονείς ψάχνουν το παιδί τους, πρέπει η αστυνομία να δώσει μιαν απάντηση».

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου