ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες & η κατάθεση νοσηλεύτριας

πάτρα-σε-ποιο-νοσοκομείο-είχε-ρωτήσει-851206

Νέα στοιχεία βλέπουν το “φως” σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των τριών κοριτσιών, αλλά και η κοινωνία, ζητούν απαντήσεις για την αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών. Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, τον περασμένο Ιανουάριο, αποτέλεσε και την αφορμή, ώστε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το Mega, επανήλθε σήμερα στην υπόθεση-μυστήριο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, η μητέρα των τριών κοριτσιών, φέρεται να είχε ρωτήσει εάν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλευόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει σχετική κατάθεση από νοσηλεύτρια του συγκεκριμένου νοσοκομείου για το περιστατικό, που συνέβη τον Ιανουάριο του 2022. Η νοσηλεύτρια απάντησε αρνητικά στο ερώτημα της μητέρας, καθώς δεν υπήρχαν κάμερες. Σημειώνεται ότι την περίοδο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού και η είσοδος στην κλινική γινόταν έπειτα από αυστηρό έλεγχο.

Όταν είχε ερωτηθεί για το ζήτημα των καμερών, η μητέρα είχε επισημάνει σε συνέντευξή της ότι είχε κάνει τη συγκεκριμένη ερώτηση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, λέγοντας ότι ανησυχούσε μήπως τυχόν Ρομά της έπαιρναν τα προσωπικά της αντικείμενα, μέσα από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, προκύπτουν και νέα ερωτήματα για το μυστήριο του θανάτου της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου