AROUND THE WEB

Τήνος: Η ιστορία πίσω από αυτή τη μπάλα που βρέθηκε στη θάλασσα

τήνος-η-ιστορία-πίσω-από-αυτή-τη-μπάλα-920111

Η μπάλα έχει καταλήξει στη θάλασσα και η Τήνος παρακολουθεί τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του νησιού, να κάνουν το γύρο των social media…

Ένα σουτ έστειλε τη μπάλα στη θάλασσα και η συνέχεια καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η Τήνος συζητάει τα όσα έγιναν το Σάββατο κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Όταν ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα εκτός γηπέδου, με μικρούς και μεγάλους να τη βλέπουν να καταλήγει στα παγωμένα νερά. Τη λύση κλήθηκαν να δώσουν μικρά παιδιά που προσπαθούσαν να κρατήσουν την ισορροπία τους.

Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Χώρας Τήνου το οποίο ως γνωστόν είναι κατασκευασμένο στο ένα από τα δύο άκρα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Κατά διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Κ16 ΠΑΣ Τήνου και τους Κανονιέρηδες Σύρου, για το πρωτάθλημα τμημάτων υποδομής της ΕΠΣ Κυκλάδων, προφανώς μετά από μια στραβοκλωτσιά, η μπάλα βρέθηκε εκτός ορίων του γηπέδου για να καταλήξει τελικά μέσα στη θάλασσα.

Έτσι, επιστρατεύτηκαν κάποιοι πιτσιρικάδες να την ανασύρουν από τα παγωμένα νερά, προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας. Το απρόοπτο περιστατικό, το οποίο γίνεται viral, συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Μαρτίου του 2023.

Δείτε το βίντεο με τις προσπάθειες που κάνουν δύο παιδιά που πήδηξαν στα βράχια για να πιάσουν τη μπάλα, χρησιμοποιώντας έναν σκελετό χαρταετού ώστε να την εγκλωβίσουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου