ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση Πισπιρίγκου σε εκπομπές δια του συνηγόρου της – «Δείχνει» Δασκαλάκη για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

μήνυση-πισπιρίγκου-σε-εκπομπές-δια-το-851206

«Το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κ. Κουτσελινη και όποιος άλλος δημοσιογράφος» ανέφερε η εισαγγελέας

Τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη ως το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας «έδειξε» σήμερα, δια του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δικάζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σήμερα ο κ. Κούγιας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου υποβάλλει μήνυση κατά των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου. «Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους» είπε ο κ. Κούγιας για να προσθέσει: «Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μανου Δασκαλακη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο».

Πάντως, η εισαγγελέας της έδρας επί του αιτήματος του κ. Κούγια για διαβίβαση έκθεσης από το δικαστήριο στην Εισαγγελία, ζήτησε την απόρριψή του. «Το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κ. Κουτσελινη και όποιος άλλος δημοσιογράφος» ανέφερε η εισαγγελέας και συνέχισε: «Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».

Την απόφαση επί του αιτήματος θα την λάβει το δικαστήριο.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου